Tuesday, December 21, 2021

Parasta deittailua

Parasta deittailua



Minulla on ystäviä, jotka ovat tavanneet puolisoita OkCupidin kautta. Parasta deittailua vihdoin voitti minut ja minusta tuli suosikkitreffisovellukseni vuonna. Kiinnitä huomiota käyttäjien ikään, kiinnostuksen kohteihin ja sijaintiin nähdäksesi, sopiiko sivusto sinulle. Bumble on pohjimmiltaan naisille tarkoitettu Tinder Elite Singles tunnetaan ammattilaisten keskittymisestä pitkäaikaisiin ihmissuhteisiin, paras seurustelu. Keskusteluketjut voidaan sulkea milloin tahansa harkintamme mukaan. Katso saranasta.





Katso lähemmin 10 parasta treffisivustoamme ja -sovellustamme



Kumppanin löytäminen ei ole koskaan ollut helppoa, ja COVIDin haasteet ovat tehneet deittailusta entistä monimutkaisempaa. Onneksi vaikka et viihtyisikään niin paljon kuin ennen, online-treffisivustot ja mobiilitreffisovellukset voivat auttaa sinua luomaan yhteyksiä, jotka johtavat pitkäaikaiseen suhteeseen tai jopa hauskaan heittelyyn! Kyllä, internet on ihana asia. Mutta mistä aloittaa? Siellä on paljon hyviä treffejä paras seurustelu ja sovellukset, halusitpa tavata uusia ihmisiä, kokeilla satunnaista deittailua, löytää muita, joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet tai vihdoin löytää ihanteellinen parisuhde pitkäaikaiseen suhteeseen.


minä otin paras seurustelu Harkitse kaikkea jokaisen online-treffipalvelun deittipoolista aina siihen, tarjoaako se päivittäisiä osumia, onko kyseessä ilmainen treffisovellus vai maksullinen palvelu. Uusi henkilö, joka sopii tarkalleen deittailuprofiiliisi, on varmasti paikalla!


Tässä on yleiskatsaus markkinoiden parhaisiin treffisivustoihin. Suositukseni perustuvat ensisijaisesti omiin kokemuksiini online-treffialustan areenalla naisena, ja joitain ystävien suusta suuhun ottamia vaikutelmia on otettu huomioon, paras seurustelu. Joten, mitä sinä odotat? Rekisteröidy näille suosituille treffisivustoille tai -sovelluksille, aloita chattailu ja maksimoi mahdollisuutesi löytää täydellinen parisi.


Päivitämme tätä luetteloa säännöllisesti. Bumble on pohjimmiltaan Tinder naisille ja ajastimella. Bumble on ilmainen treffisovellus, joka vaatii naisia ​​lähettämään viestin ensin. Jos kaveri ei lähetä viestiä 24 tunnin kuluessa, hän menettää mahdolliset treffit. Koska se on yksi asia, joka rakkauselämästäni todella puuttui: mielivaltaiset aikarajat. Ajastin on suunniteltu rohkaisemaan yhteydenpitoa, ja jotkut ihmiset todella arvostavat tätä ominaisuutta.


Mutta jos olet joku, joka viivyttelee, Bumble ei ehkä ole sinua varten. Koska naisten on viestittävä ensin, Bumble pyrkii karkottamaan epävarmemmat miehet deittailupoolista. Liian itsevarmoisten miesten määrä on kuitenkin yleensä korkeampi kuin olen nähnyt muissa sovelluksissa. Bumblessa on myös BFF-ominaisuus, joka auttaa sinua tapaamaan uusia ihmisiä, mutta se ei todellakaan ole meidän painopisteemme, joten säästän sen toista kertaa. Etsitpä sitten rentoa yhteyttä, mahdollista treffejä, ystävyyttä tai pitkäaikaista pitkäaikaissuhdetta, Tinder tarjoaa sinulle, paras seurustelu.


Se on pohjimmiltaan ensimmäinen pysähdyspaikka niille, jotka tulevat treffimaailmaan. Jos haluat pelata online-treffeillä, sinun on pyyhkäistävä siellä, missä kaikki pyyhkäisevät. Toisaalta profiilit ovat lyhyitä, mikä auttaa sinua tekemään päätöksiä nopeasti. Huono puoli on, että lyhyt treffiprofiili tekee sen paras seurustelu selvittääkseen, mitä monet ihmiset etsivät. Tietää hyvin vähän paras seurustelu henkilö voi myös tehdä aloitusviestinnästä paljon haastavampaa.


Sinun täytyy kahlata profiilimeren läpi, mikä helpottaa ihmisten ohittamista, joille olet ehkä antanut mahdollisuuden eri olosuhteissa. OkCupid miten hämmennät minua. Minulla on ystäviä, jotka ovat löytäneet ihanteellisen parinsa, ja jopa puolisoita OkCupidin kautta.


Viimeinen vakava suhteeni tuli OkCupid-treffipalvelusta. Itse asiassa olen käyttänyt OkCupidia päällä ja pois päältä, suunnilleen viimeiset 11 vuotta. Muutaman viime vuoden muutokset ovat tehneet OkCupidista hieman samanlaisen Tinderin kaltaisen, ja molemmat ovat saman yrityksen omistamia ja keskittyvät enemmän pyyhkäisemiseen ja poistavat mahdollisuuden lähettää viestejä käyttäjälle ilman, että hän ensin vastaa.


Verkkotreffit voivat silti lähettää viestin – se ei vain näy vastaanottajan postilaatikossa, ellet vastaa. Koska kukapa ei nauttisi ajattelevan viestin lähettämisestä jollekin, joka ei ehkä koskaan näe sitä? OkCupid on kuitenkin huomauttanut, että nämä muutokset tekivät paras seurustelu vähentää ihmisten vastaanottamien loukkaavien viestien ja väärennettyjen profiilien määrää, mikä saattaa olla kannattava kompromissi. Valitettavasti kokemukseni mukaan OkCupidista on tullut hieman online-treffisovellusten haamukaupunki.


Sarana voitti lopulta minut, ja siitä tuli suosikkitreffisovellukseni viime vuonna. Alunperin sovellus keskittyi yhteisiin yhteyksiin ja yhteisiin ystäviin, jotka sinä ja mahdollinen kumppani jaoit Facebookissa, mikä oli temppu, jota en koskaan myynyt.


Mutta se on sittemmin kääntynyt pois tästä mallista. Hinge on suunnitellut sovelluksen tekemään käyttäjäprofiileista kiinnostavampia ja hyödyllisempiä kuin Tinderin kaltaisissa sovelluksissa. Sinulla on mahdollisuus näyttää paljon hyödyllistä tietoa, joka voisi olla sopimusten katkaisija: Poliittiset suuntauksesi, paras seurustelu, uskontosi, alkoholinkäyttötiheys tai jopa kiinnostuksesi saada lapsia joskus. Hingen tarjoamien kehotteiden avulla on helppoa luoda kiinnostavampia profiileja.


Hingen nykyinen iskulause on "suunniteltu poistettavaksi", joten jos etsit sopivaa vakavaa suhdetta, suosittelen tätä treffisovellusta. Coffee Meets Bagel toivoo voivansa tarjota ihmisille laadukkaampia tulitikkuja lähettämällä kuratoituja päivittäisiä tulitikkuja tai "bageleja" joka päivä keskipäivällä. He ehdottavat jäänmurtajia ensimmäisille viesteille, ja profiilit ovat syvällisempiä kuin Tinder. Ihmisille, jotka pitävät hieman ylimääräisestä kädestä pitämisestä, CMB ei ole huonoin vaihtoehto.


Minusta sovellus oli kuitenkin hämmentävä käyttää, sillä siinä oli liikaa ominaisuuksia ja paljon temppuja, paras seurustelu. Minun ei pitäisi joutua etsimään online-opetusohjelmia selvittääkseni treffisovelluksen käytön. Plus miksi puhelu vastaa Bagelsia? Olin myös pettynyt ilmoituksiin, paras seurustelu, joka oli mielestäni liian painava. CMB muistutti minua jatkuvasti "hellästi" lähettämään viestiä ihmisille, joita olin yhdistänyt paras seurustelu. Lopulta poistin sovelluksen, kun sain seuraavan paras seurustelu "Näytä [ottelun nimi], kuka on pomo ja riko jää tänään!


Loppujen lopuksi minulla on ystäviä, joilla on ollut täydellinen pari CMB:ssä, mutta se ei ole yksi suosikkini online-treffisovelluksista. Happn yhdistää sinut lähellä oleviin ihmisiin. Se on siisti konsepti ja hyödyllinen ihmisille, jotka haluavat tavata jonkun orgaanisemmalla tavalla. En kuitenkaan ole koskaan tavannut yhtäkään henkilöä, joka todella käyttää sovellusta. Ilmoittautumisen jälkeen, paras seurustelu, Happn näytti minulle 68 ihmiselle, jonka kanssa se sanoi, että olin risteytynyt viimeisten 3 tunnin aikana, vaikka en ollut lähtenyt asunnostani koko päivänä.


Tästä voi olla apua paras seurustelu etsit tapaamista lähinaapurisi tai Uber-kuljettajiisi, mutta en näe vetovoimaa, kun kilpailijat, kuten Tinder, näyttävät jo etäisyyden sinun ja muiden käyttäjien välillä. Suoraan sanottuna, jos näkisin viehättävän miehen paras seurustelu kahvilassa, lähestyisin häntä mieluummin kuin tarkistaisin paras seurustelu katso onko hän Happnissa. Sovellus näyttää olevan suunniteltu ihmisille, jotka eivät halua käyttää online-treffisivustoja, mutta eivät myöskään halua lähestyä ihmisiä tosielämässä.


Valitse kaista. The League on "eliittitreffisovellus", joka vaatii sinua hakemaan ja ilmoittamaan työnimikkeesi, paras seurustelu, college ja LinkedIn-profiili. Suurissa kaupungeissa on yleensä pitkät jonotuslistat, joten saatat joutua pyörittelemään peukkujasi, kun hakemuksesi yhdeksi sovelluksen huippusingleistä tarkistetaan. Voit tietysti maksaa prosessin nopeuttamiseksi.


Eksklusiivisuus voi olla veto joillekin ja käänne toisille, mutta kerron teille salaisuuden: olen nähnyt suurimman osan profiileista, joita olen kohdannut The Leaguessa myös muissa treffisovelluksissa. Joten loppujen lopuksi näet todennäköisesti samat kasvot mahdollisilla treffeillä Tinderissä, jos sinua ei pidetä tarpeeksi eliittinä The Leaguessa.


Useimmat treffisovellukset sisältävät melko LGBTQ:n. Silti on mukavaa, että sinulla on sovellus, jota voit kutsua omaksesi. Hän on räätälöity lesboille, biseksuaaleille ja queer-naisille. Se on arvokas ajatus – mutta sovelluksessa on joitain bugeja ja häiriöitä, jotka tekivät sen käyttämisestä turhauttavaa.


Suurin osa kummallisista naisystävistäni on kertonut minulle, että he pitivät sovellusta "vain kunnossa" eikä täydellisenä ja että he päätyvät yleensä takaisin Tinderiin tai Bumbleen. Silti tarkistin sen säännöllisesti jonkin aikaa ja paras seurustelu muutamia miellyttäviä keskusteluja oikeiden ihmisten kanssa.


Eikö se ole kaikki, mitä todella etsimme treffisovelluksesta? Clover yritti olla paras seurustelu online-treffisivustojen versio, jonka avulla voit tilata treffit aivan kuten pitsaa. Se tarjoaa myös numeerisia osumaennusteita yhteensopivuuden ja kiinnostuksen kohteiden perusteella, vaikkakaan ei ole täysin selvää, kuinka nämä luvut lasketaan.


Olin Cloverilla jonkin aikaa, paras seurustelu, mutta olin sittemmin unohtanut sen olemassaolon, kunnes aloin laatia tätä luetteloa, paras seurustelu. Minusta se vaikuttaa vähemmän onnistuneelta OkCupidin ja Tinderin hybridiksi suhteellisen pienellä käyttäjäkunnalla, vaikka asun kaupunkialueella, jossa on paljon ihmisiä, jotka käyttävät monenlaisia ​​treffisovelluksia.


Paljon kalaa lanseerattiin - ja se näkyy. Ongelma, johon törmään yhä uudelleen ja uudelleen paras seurustelu on, että POF on täynnä botteja ja huijauksia, vaikka sillä voi olla eniten käyttäjiä kaikista treffisovelluksesta.


POF:n ongelmat eivät tarkoita, ettet löydä rakkautta siitä, mutta todennäköisyys saattaa olla sinua vastaan. Ellei pidä deittailuboteista. comilla on ilmainen versio, mutta yleinen yksimielisyys on, että tarvitset maksullisen tilauksen menestyäksesi. Se on krapula netin alkuajoilta paras seurustelu sivustoja, kun sivuston maksullinen perusjäsenyys tarkoitti, että olit tosissaan asettumassa.


Mutta ystäväni ja minä olemme jo kauan sitten tulleet siihen johtopäätökseen, että saatat olla hieman liian innokas löytämään toisen tärkeän tai täydellisen kumppanin, jos maksat treffeistä, etenkin kun otetaan huomioon ilmaisten treffisovellusten runsaus.


Joissakin treffisovelluksissa on varmasti maksullisia ominaisuuksia, jotka ovat hintansa arvoisia, mutta en ole vielä pystynyt perustelemaan käteisen maksamista rakkaudesta.


eHarmony oli yksi verkkotreffisivustovaihtoehtojen pioneereista, ja – vaikka en ole henkilökohtaisesti käyttänyt tätä – me kaikki muistamme nettitreffeille suunnatun pitchin vuosien TV-mainosten ansiosta: Palvelu vastaa pariskunnille "29" yhteensopivuuden ja kiinnostuksen kohteiden mitat perusteellisella parisuhdekyselyllä ja persoonallisuustestillä määritettynä.


Kun sinä paras seurustelu Tarkista mahdollisten ottelujesi profiilit ilmaiseksi, sinun on maksettava saadaksesi palvelun kaikki ominaisuudet. On kolmen kuukauden suunnitelma ja kuuden kuukauden suunnitelma, paras seurustelu, ja niillä on takuu: Jos et ole tyytyväinen kolmen kuukauden maksullisen jäsenyyden ja vähintään viiden jäsenen kanssa kommunikoinnin jälkeen, eHarmony palauttaa rahasi.


Huolimatta kivisestä tiestä, johon lopulta liittyi korkean profiilin oikeusjuttu, sivusto lisäsi vihdoin samaa sukupuolta olevien treffit vuonna Minulla on ristiriitaisia ​​tunteita sivuston käytöstä, mutta se on paras seurustelu teknisesti kattavampi nyt. Onko sinulla hyviä tai huonoja kokemuksia jostain näistä palveluista? Onko sinulla muita online-treffisivustoja, joita voisit suositella?? Jaa kokemuksesi kommenteissa tai sosiaalisessa mediassa. Ole kunnioittava, pysy sivistyneenä ja pysy aiheessa. Poistamme kommentit, jotka rikkovat käytäntöämme, ja kehotamme sinua lukemaan.


Keskusteluketjut voidaan sulkea milloin tahansa harkintamme mukaan. Omicron-päivitys Usko, että olet "täysin rokotettu"?





yli 50 treffisivustoa



Jousta. Romantiikka on arvoitus, ja se voi syntyä mitä odottamattomimmissa paikoissa. Joten mieti kahdesti, ennen kuin kirjoitat jonkun pois vain siksi, että hänen kiinnostuksen kohteet ovat erilaisia ​​kuin sinun. Toki et ehkä ole hullu vaellukseen, jazziin tai minigolfiin. Mutta jos kemia on olemassa, kokeile sitä. Ei sitä koskaan tiedä. Ole kunnioittava. Pysy positiivisena. Jotkut päivämäärät ovat rintakuva. Se tapahtuu. Mutta yritä olla antamatta sen lannistaa sinua. Muistuta itseäsi siitä, että siellä on monia mahtavia ihmisiä, ja sinun tarvitsee vain yksi maaginen päivämäärä, jotta onnesi kääntyy.


Monet parhaista treffisivustoista tarjoavat ilmaisen rekisteröitymisen tai ilmaisen kokeilujakson. Harkitse sivustojen ominaisuuksia, haku- ja hakuominaisuuksia sekä yleistä laatua, kun vertailet hintoja. Kuten useimmat asiat, saat mitä maksat. Treffisivustolle liittyminen on fiksu sijoitus. Tämä kymmenen suosituimman treffisivuston luettelo koostuu yrityksistä, jotka päättivät tehdä kumppanin Topin kanssa. Yhteensä arvioimme yli 40 brändiä tutkiessamme deittisivustoja, ja uusia brändejä tarkistetaan säännöllisesti.


Kiinnostaako tietää joidenkin suurten treffisivustojen hinnoista ja ominaisuuksista, jotka eivät näy tässä luettelossa? Katso perusteelliset arvostelumme joistakin näistä suurista deittailun nimistä:. Sokkotreffit ja kadulla tapaamiset ovat ohi. Treffisovellukset ovat helpoin tapa löytää suhde Oikealla tai Mrs. Tällä hetkellä online-treffailu on prosessi, ja se voi väsyä jonkin ajan kuluttua.


Toivotamme sinulle onnea treffimatkallesi. Tällä sivustolla olevat listaukset ovat yrityksiltä, ​​joilta tämä sivusto saa korvauksia. Tämä vaikuttaa siihen, missä, miten ja missä järjestyksessä tällaiset tiedot näkyvät tällä sivustolla.


Mainonnan paljastaminen. Kotitreffit. 10 parasta treffisivustoa ja sovellusta Morgan Mandriota. com valitsee. Meidän suosituin. Zoosk Orgaaninen matchmaking teknologian avulla. Vieraile sivustolla.


Kuluttajien sitoutuminen. EliteSingles Boutique -treffit ammattilaisille. eharmonia Tieteeseen perustuva lähestymistapa rakkauteen. Yhdistä luotettu sivusto miljoonien käyttäjien kanssa. SilverSingles Connecting yhteensopivat seniorit. Dating Over OurTime Digitaalinen matchmaking senioreille. BlackPeopleMeet Premier -sivusto mustille sinkkuille. JDate Juutalaiset treffit modernilla tyylillä Lue arvostelu. Oikein hyvä. BeNaughty Ihanteellinen deittailusovellus tapaamisiin ja hauskanpitoon Lue arvostelu. DateMyAge Eloisa sivusto suurelle yleisölle Lue arvostelu. Hups! Jotain meni pieleen.


Näyttää siltä, ​​että tämä sivu tarvitsee toisen mahdollisuuden. Yritä uudelleen myöhemmin. Näytä lisää. Ilmainen versio Kyllä. Ikähaarukka Ikähaarukka 50 ja sitä vanhemmat. 10 parhaan valintamme erittely: mikä sopii parhaiten tarpeisiisi? Zoosk - Paras käyttäytymismalleihin. EliteSingles - Paras ammattilaisille. eharmony - Paras sielunkumppanin löytämiseen. Match - Paras mielekkäälle suhteelle. SilverSingles - Paras senioreille yli OurTime - Paras kumppanuus senioreille. BlackPeopleMeet - Paras mustille sinkkuille. JDate - Paras juutalaisille sinkkuille, jotka etsivät rakkautta.


BeNaughty - Paras tapaamisiin. Ammattinimesi ja korkeakoulu, jossa opiskelit ovat tekijöitä, jotka League ottaa huomioon hakiessasi, minkä vuoksi sinun on annettava Linkedin-tilisi. Suurissa kaupungeissa on yleensä pitkiä jonotuslistoja, joten saatat joutua pyörittelemään peukkujasi hakemuksesi käsittelyssä. Tietenkin voit maksaa, jos haluat nopeuttaa tarkistusta. Yksinoikeus voi olla tasapeli joillekin ja käänne toisille.


Anna minun selvittää sovellus sinulle: olen nähnyt suurimman osan profiileista, joita törmään The Leaguessa muissa treffisovelluksissa. Joten loppujen lopuksi näet todennäköisesti samat kasvot Tinderissä, jos sinua ei pidetä tarpeeksi eliittinä The Leaguessa. Useimmat treffisovellukset sisältävät melko LGBTQ:n. Silti on mukavaa, että sinulla on sovellus, jota voit kutsua omaksesi. Hän on räätälöity lesboille, biseksuaaleille ja queer-naisille.


Sovellus palvelee arvokasta tarkoitusta, mutta siinä on yleensä joitain bugeja ja häiriöitä, jotka tekivät sen käyttämisestä turhauttavaa. Suurin osa kummallisista naisystävistäni on kertonut minulle, että he pitivät sovellusta ihan ok, mutta päätyvät yleensä takaisin Tinderiin tai Bumbleen. Silti tarkistin sen säännöllisesti jonkin aikaa ja kävin muutaman miellyttävän keskustelun oikeiden ihmisten kanssa. Eikä se ole kaikki, mitä todella etsimme treffisovelluksesta? Clover yritti olla online-treffien on-demand-versio: voit periaatteessa tilata treffeille kuin pizzan.


Siinä on myös yhteensopivuuteen perustuvat osumaprosentit, vaikka ei ole täysin selvää, kuinka nuo luvut lasketaan. Olin Cloverissa jonkin aikaa, mutta olin unohtanut sen olemassaolon, kunnes aloin koota tätä listaa. Minusta se oli vähemmän menestynyt OkCupidin ja Tinderin hybridi, ja minusta tuntui myös, että käyttäjäkunta oli melko pieni, vaikka asun kaupunkialueella, jossa on paljon ihmisiä, jotka käyttävät monenlaisia ​​​​treffisovelluksia.


Clover kertoo, että sillä on lähes 6 miljoonaa käyttäjää, joista 85 prosenttia on 18-vuotiaita ja Plenty of Fish lanseerattiin vuonna. Ongelma, johon törmään yhä uudelleen ja uudelleen, on se, että POF on täynnä botteja ja huijauksia, vaikka sillä saattaa olla eniten käyttäjiä kaikista treffisovelluksesta.


POF:n ongelmat eivät tarkoita, ettet löydä rakkautta siitä, mutta todennäköisyys saattaa olla sinua vastaan. Ellei pidä deittailuboteista. Matchilla on ilmainen versio, mutta yleinen yksimielisyys on, että tarvitset maksullisen tilauksen menestyäksesi siinä. Se on krapula nettitreffien alkuajoilta, kun sivuston jäsenyydestä maksaminen tarkoitti, että olit tosissaan asettumassa.


Mutta ystäväni ja minä olemme jo kauan sitten tulleet siihen johtopäätökseen, että saatat olla hieman liian innokas löytämään toisen sukulaisen, jos maksat treffeistä, etenkin kun otetaan huomioon ilmaisten treffisovellusten runsaus. Joissakin treffisovelluksissa on varmasti maksullisia ominaisuuksia, jotka ovat hintansa arvoisia, mutta en ole vielä pystynyt perustelemaan käteisen maksamista rakkaudesta. Haluatko nähdä entistä enemmän tarinoita treffailusta nykyaikana sovellusten aikana?


Tutustu rakkauteen liittyvien tarinoiden kokoelmaamme nimeltä Se on monimutkaista napsauttamalla tätä. Rebecca Fleenor Jan. Ystävänpäivän parhaat treffisovellukset ovat käytännössä täällä! Bumble Bumble on pohjimmiltaan naisten Tinder. Katso Bumblessa. Hinge Hinge voitti lopulta minut ja siitä tuli suosikkitreffisovellukseni See at Hingessa. Tinder Etsitpä sitten yhteyttä tai pitkäaikaista pitkäaikaista suhdetta, Tinder auttaa sinua.


Katso Tinderistä. OkCupid OkCupid, kuinka sinä sekoitat minut. Katso OkCupidissa. Coffee Meets Bagel Coffee Meets Bagel toivoo voivansa tarjota käyttäjille laadukkaampia tulitikkuja lähettämällä kuratoituja osumia tai "bageleita" joka päivä keskipäivällä. Katso osoitteessa Coffee Meets Bagel. Happn Happn yhdistää sinut fyysisesti lähellä olevien ihmisten kanssa.


Bumblessa on myös BFF-ominaisuus, joka auttaa sinua tapaamaan uusia ihmisiä, mutta se ei todellakaan ole meidän painopisteemme, joten säästän sen toista kertaa. Etsitpä sitten satunnaista suhdetta, mahdollista treffejä, ystävyyttä tai pitkäaikaista pitkäaikaissuhdetta, Tinder tarjoaa sinulle. Se on pohjimmiltaan ensimmäinen pysähdyspaikka niille, jotka tulevat treffimaailmaan. Jos haluat pelata online-treffeillä, sinun on pyyhkäistävä siellä, missä kaikki pyyhkäisevät.


Toisaalta profiilit ovat lyhyitä, mikä auttaa sinua tekemään päätöksiä nopeasti. Huono puoli on, että lyhyt treffiprofiili vaikeuttaa sen selvittämistä, mitä monet ihmiset etsivät. Hyvin vähän henkilöstä tunteminen voi myös tehdä aloitusviestien lähettämisestä paljon haastavampaa. Sinun täytyy kahlata profiilimeren läpi, mikä helpottaa ihmisten ohittamista, joille olet ehkä antanut mahdollisuuden eri olosuhteissa. OkCupid, kuinka sekoitat minut. Minulla on ystäviä, jotka ovat löytäneet ihanteellisen parinsa, ja jopa puolisoita OkCupidin kautta.


Viimeinen vakava suhteeni tuli OkCupid-treffipalvelusta. Itse asiassa olen käyttänyt OkCupidia päällä ja pois päältä, suunnilleen viimeiset 11 vuotta. Muutaman viime vuoden aikana tapahtuneet muutokset ovat tehneet OkCupidista hieman saman yrityksen Tinderin kaltaisemman, keskittyen enemmän pyyhkäisemiseen ja poistamalla mahdollisuuden lähettää viestejä käyttäjälle ilman yhteyttä.


Verkkotreffit voivat silti lähettää viestin – se ei vain näy vastaanottajan postilaatikossa, ellet vastaa. Koska kukapa ei nauttisi ajattelevan viestin lähettämisestä jollekin, joka ei ehkä koskaan näe sitä?


OkCupid on kuitenkin huomauttanut, että nämä muutokset auttoivat vähentämään ihmisten vastaanottamien loukkaavien viestien ja väärennettyjen profiilien määrää, mikä saattaa olla kannattava kompromissi. Valitettavasti kokemukseni mukaan OkCupidista on tullut hieman online-treffisovellusten haamukaupunki. Sarana voitti lopulta minut, ja siitä tuli suosikkitreffisovellukseni viime vuonna. Alunperin sovellus keskittyi yhteisiin yhteyksiin ja yhteisiin ystäviin, jotka sinä ja mahdollinen kumppani jaoit Facebookissa, mikä oli temppu, jota en koskaan myynyt.


Mutta se on sittemmin kääntynyt pois tästä mallista. Hinge on suunnitellut sovelluksen tekemään käyttäjäprofiileista kiinnostavampia ja hyödyllisempiä kuin Tinderin kaltaisissa sovelluksissa. Sinulla on mahdollisuus näyttää paljon hyödyllistä tietoa, joka voisi olla sopimusten katkaisija: poliittiset suuntauksesi, uskontosi, alkoholinkäyttötiheytesi tai jopa kiinnostusaste lasten hankkimiseen jonakin päivänä.


Hingen tarjoamien kehotteiden avulla on helppoa luoda kiinnostavampia profiileja. Hingen nykyinen iskulause on "suunniteltu poistettavaksi", joten jos etsit sopivaa vakavaa suhdetta, suosittelen tätä treffisovellusta. Coffee Meets Bagel toivoo voivansa tarjota ihmisille laadukkaampia tulitikkuja lähettämällä kuratoituja päivittäisiä tulitikkuja tai "bageleja" joka päivä keskipäivällä. He ehdottavat jäänmurtajia ensimmäisille viesteille, ja profiilit ovat syvällisempiä kuin Tinder.


Ihmisille, jotka pitävät hieman ylimääräisestä kädestä pitämisestä, CMB ei ole huonoin vaihtoehto. Minusta sovellus oli kuitenkin hämmentävä käyttää, sillä siinä oli liikaa ominaisuuksia ja paljon temppuja. Minun ei pitäisi joutua etsimään online-opetusohjelmia selvittääkseni treffisovelluksen käytön. Plus miksi puhelu vastaa Bagelsia? Olin myös pettynyt ilmoituksiin, jotka olivat mielestäni liian painavia. CMB muistutti minua jatkuvasti "hellästi" lähettämään viestiä ihmisille, joiden kanssa olin tavannut.


Lopulta poistin sovelluksen, kun sain seuraavan ilmoituksen: "Näytä [match name], kuka on pomo ja murskaa jään tänään! Loppujen lopuksi minulla on ystäviä, joilla on ollut täydellinen pari CMB:ssä, mutta se ei ole yksi suosikkini online-treffisovelluksista. Happn yhdistää sinut lähellä oleviin ihmisiin. Se on siisti konsepti ja hyödyllinen ihmisille, jotka haluavat tavata jonkun orgaanisemmalla tavalla.


En kuitenkaan ole koskaan tavannut yhtäkään henkilöä, joka todella käyttää sovellusta. Ilmoittautumisen jälkeen Happn näytti minulle 68:lle ihmiselle, jonka kanssa se sanoi, että olin risteytynyt viimeisten 3 tunnin aikana, vaikka en ollut lähtenyt asunnostani koko päivänä. Tämä saattaa olla hyödyllistä, jos haluat seurustella lähinaapurisi tai Uber-kuljettajien kanssa, mutta en näe vetovoimaa, kun kilpailijat, kuten Tinder, näyttävät jo etäisyyden sinun ja muiden käyttäjien välillä.


Suoraan sanottuna, jos näin viehättävän miehen kahvilassa, lähestyisin häntä mieluummin kuin katsoisin, onko hän Happnissa. Sovellus näyttää olevan suunniteltu ihmisille, jotka eivät halua käyttää online-treffisivustoja, mutta eivät myöskään halua lähestyä ihmisiä tosielämässä. Valitse kaista. The League on "eliittitreffisovellus", joka vaatii sinua hakemaan - ja toimittamaan työnimikkeesi, korkeakoulusi ja LinkedIn-profiilisi. Suurissa kaupungeissa on yleensä pitkät jonotuslistat, joten saatat joutua pyörittelemään peukkujasi, kun hakemuksesi yhdeksi sovelluksen huippusingleistä tarkistetaan.

No comments:

Post a Comment